Απόλυτη ευελιξία – Κάντε Κράτηση με αυτοπεποίθηση


Καθώς οι δυσκολίες αυτής της εποχής αποτελούν μία πρόκληση για όλους μας, κατανοούμε ότι τα σχέδιά σας για να ταξιδέψετε επηρεάζονται σημαντικά και ότι είναι δύσκολο να οργανώσετε τον προγραμματισμό σας. Σαν έμπιστοι καλεσμένοι, είμαστε δίπλα σας για να σας υποστηρίξουμε με τους ακόλουθους τρόπους:
• Εάν έχετε μια υπάρχουσα κράτηση, προσφέρουμε απόλυτη ευελιξία για να σας βοηθήσουμε να αλλάξετε τις ημερομηνίες για τους επόμενους 18 μήνες.
• Δωρεάν ακύρωση έως και 3 ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης
• Δεν απαιτείται προκαταβολή κατά την κράτηση

Σημαντικές πληροφορίες που αφορούν στην Ασφάλεια και την Ελαστικότητα της Πολιτικής Κράτησής σας


Στο Lagos Mare Hotel, καταλαβαίνουμε ότι είναι πιθανόν οι κρατήσεις σας να επηρεαστούν από τις τρέχουσες συνθήκες. Είμαστε εδώ για να σας καθησυχάσουμε και να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας ενημερώσουμε και ότι είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες ώστε να διαχειριστούμε τις κρατήσεις σας και να προστατέψουμε τις διακοπές σας.

Υγεία και Ασφάλεια

Για τους περισσότερους από εμάς, το να ταξιδεύουμε είναι μία ανταποδοτική εμπειρία ζωής που μας επιτρέπει να συνδεόμαστε με τον κόσμο και να διατηρούμε την έμπνευσή μας. Στο ξενοδοχείο Lagos Mare λαμβάνουμε πάντα όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για να προστατέψουμε τη δική σας υγεία και ευημερία, όπως και αυτή των συνταξιδιωτών σας και των υπαλλήλων μας. Δεδομένης της υπάρχουσας κρίσης, έχουμε ανεβάσει το επίπεδο των ήδη αυστηρών πρακτικών μας αναφορικά με διαχείριση φαγητού, απολύμανση, αποστείρωση και καθαριότητα σύμφωνα με τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών, στο πλαίσιο της τρέχουσας κατάστασης στη χώρα και την περιοχή δραστηριοτήτων.

Είμαστε περήφανοι για την εξαιρετική εφαρμογή των υψηλότερων standards ποιότητας καθαριότητας και υγιεινής σύμφωνα με τα νέα πρωτόκολλα: αναφορικά με τον κορονοϊό, έχουμε λάβει πρόσθετα μέτρα που αναπτύχθηκαν σε συνεννόηση με τις παγκόσμιες και τοπικές αρχές δημόσιας υγείας (συμπεριλαμβανομένου και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας) ώστε να καταστήσουμε τα πρωτόκολλα καθαρισμού και υγιεινής μας ακόμη πιο αυστηρά, ενώ η ομάδα των επαγγελματιών του Lagos Mare ενημερώνεται συνεχώς σε ότι αφορά την εφαρμογή τους.

Αυξήσαμε τη συχνότητα καθαρισμού των κοινόχρηστων χώρων μας (συμπεριλαμβανομένων λόμπι, χώρων υποδοχής, λαβών πορτών, δημόσιων μπάνιων κ.λπ.) και συνεχίσαμε τη χρήση απολυμαντικό ποιότητας νοσοκομείου. Θα συνεχίσουμε να προσαρμόζουμε την υπηρεσία τροφίμων και ποτών σύμφωνα με τις τρέχουσες συστάσεις για την ασφάλεια των τροφίμων. Έχουμε αυξήσει την παροχή απολυμαντικών χεριών και παρέχουμε μάσκες και γάντια κατόπιν αιτήματος.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε επικοινωνήστε μαζί μας στο: info@lagosmare.com

Επιβραβεύουμε την Πιστότητά σας


Συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Facebook, Google Account ή με τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και κερδίστε επιπλέον εκπτώσεις! Απολαύστε τα προνόμια των Lagos Mare Friends με τη συμμετοχή σας στο Club Mελών του ξενοδοχείου!

Μόλις εγγραφτείτε γίνεστε αυτόματα Welcome Level member! Ως Welcome Level member δικαιούστε -5% επιπλέον έκπτωση στις επίσημες τιμές μας.

Με τη διαμονή σας για τουλάχιστον 3 νύχτες στο ξενοδοχείο μας, συγκεντρώνετε 30 πόντους και αναβαθμίζεστε σε Premium Level member. Ως Premium Level member, απολαμβάνετε -10% επιπλέον έκπτωση στις επίσημες τιμές μας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που συνεχίζετε να δείχνετε στο ξενοδοχείο μας και θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά στο Lagos Mare πολύ σύντομα. Ανυπομονούμε να σας δούμε εδώ τον Ιούλιο!