Ένα αγαπημένο σπίτι ταξιδεύει μαζί σας


Η εξαιρετική φιλοξενία είναι σαν ένα υπέροχο παραμύθι που το διηγούνται οι ειδικοί: χρειάζεται να κάνει τον επισκέπτη να αισθάνεται ασφάλεια, άνεση και φροντίδα και ταυτόχρονα να τον γεμίζει με τον ενθουσιασμό και τη χαρά της ανακάλυψης, μεταφέροντας του έμπνευση και ρομαντισμό. Εδώ, στο Lagos Mare Boutique Hotel, διαπρέπουμε στο να ενώνουμε το οικείο με την καινοτομία, ενώ οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας και ο αυθεντικός Κυκλαδίτικος χαρακτήρας μας θέτουν τις βάσεις για μία ξεχωριστή εμπειρία διακοπών στη Νάξο.

Πιστεύουμε στην εξαιρετική φιλοξενία. Είναι το γόνιμο έδαφος που επιτρέπει στα όνειρα να ανθίσουν, με τον ίδιο τρόπο που η οικογένεια Λαγού δημιούργησε ρίζες στη Νάξο, ξεκινώντας μία νέα ζωή στο νησί το 1924. Πιστεύουμε στα ζεστά καλωσορίσματα, πιστεύουμε στην καλημέρα, πιστεύουμε στο να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη δυνατότητα να λάμπουν από χαρά, κάθε μέρα. Η γεμάτη ενέργεια ομάδα των επαγγελματιών του Lagos Mare κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους, φροντίζοντας τις ανάγκες του κάθε ενός ξεχωριστά, με υπευθυνότητα και δημιουργικότητα.

Στον ηλιόλουστο Άγιο Προκόπιο, δίπλα στην διάσημη αμμουδερή παραλία, το ξενοδοχείο Lagos Mare ενσαρκώνει τις αξίες ενός ζεστού σπιτιού με κοσμοπολίτικη, χαρούμενη διάθεση. Οι επισκέπτες μας απολαμβάνουν τη χαλαρωτική, γαλήνια ζωή στο νησί και γεμίζουν τα ταξιδιωτικά ημερολόγιά τους με αξέχαστες εμπειρίες και ιστορίες που θα συνεχίσουν την επόμενη φορά που θα επισκεφτούν το ξενοδοχείο Lagos Mare.

Κριτικές / Σχόλια επισκεπτών


[testimonial_rotator id=”3975″]

Περιγραφές Δωματίων


Διπλό Δωμάτιο

Max 3 άτομα / 1ος όροφος ή ισόγειο / 25 τ.μ.

Τα Διπλά Δωμάτια των 25 τ.μ. είναι ευρύχωρα και προσφέρουν μεγάλη αξία στην τιμή τους. Απολαύστε ένα espresso από την in room μηχανή Nespresso, δωρεάν Wifi, λευκά είδη Guy Laroche, πετσέτες και ανατομικό στρώμα για μέγιστη άνεση, μπουρνούζι και παντόφλες, LCD TV, προϊόντα μπάνιου Korres, χρηματοκιβώτιο για το laptop σας, minibar.

Διπλό Δωμάτιο με Θέα προς τη Θάλασσα

Max 3 άτομα / 1ος όροφος / 25 τ.μ.

Τα Διπλά Δωμάτια με Θέα προς τη Θάλασσα των 25 τ.μ. είναι ευρύχωρα και προσφέρουν μεγάλη αξία στην τιμή τους και πλαϊνή θέα προς την παραλία του Αγίου Προκοπίου. Απολαύστε ένα espresso από την in room μηχανή Nespresso, δωρεάν Wifi, λευκά είδη Guy Laroche, πετσέτες και ανατομικό στρώμα για μέγιστη άνεση, μπουρνούζι και παντόφλες, LCD TV, προϊόντα μπάνιου Korres, χρηματοκιβώτιο για το laptop σας, minibar.

Μεγάλο Δωμάτιο

3 ενήλικες ή 2 ενήλικες & 2 παιδιά / 1ος όροφος ή ισόγειο / 30 τ.μ.

Άνεση 30 τ.μ. και κομψή διακόσμηση. Τα Μεγάλα Δωμάτια αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για οικογένειες 4 ατόμων. Το ευρύχωρο μπάνιο, η LCD TV και η in room μηχανή Nespresso σας προσφέρουν την άνεση που σας αξίζει. Το ορθοπεδικό στρώμα συμπληρώνει τις ώρες χαλάρωσης βλέποντας την αγαπημένη σας ταινία ή ακούγοντας μουσική.

Δωμάτιο Αριάδνη με Θέα προς τη Θάλασσα

Μέχρι 2 άτομα / θέα προς τη θάλασσα / 20 τ.μ.

Ξυπνήστε ευχάριστα τις αισθήσεις σας, σε ένα ζεστό δωμάτιο με ρομαντική διακόσμηση, εξαιρετικά χαρακτηριστικά και θέα προς τον Άγιο Προκόπιο. Ιδανικό για ζευγάρια που γιορτάζουν την επέτειό τους ή βρίσκονται στο μήνα του μέλιτος.

Σουίτα με Θέα προς τη Θάλασσα και εσωτερικό Jacuzzi

3 ενήλικες ή 2 ενήλικες & 2 παιδιά / queen-size κρεβάτι / 33 τ.μ.

Η Σουίτα με Θέα προς τη Θάλασσα των 33 τ.μ. με έμφαση στην αισθητική αρτιότητα, είναι σχεδιασμένη με μεγάλα μπαλκόνια με θέα, μαρμάρινο μπάνιο και ένα πολυτελές ιδιωτικό Jacuzzi. Μείνετε συνδεδεμένοι αν το επιθυμείτε με τη Samsung 3D Smart TV 40’’ και ακούστε την αγαπημένη σας μουσική με το σύστημα Pioneer Wireless Speaker.

Οικογενειακό Ενωμένο Δωμάτιο Ισογείου

3 ενήλικες ή 2 ενήλικες & 2 παιδιά / queen-size κρεβάτι / 50 τ.μ.

Τα οικογενειακά δωμάτια του ξενοδοχείου μας -ιδανικά για οικογενειακές διακοπές- είναι ευχάριστα ευρύχωρα ώστε να φιλοξενούν τις ανάγκες μίας οικογένειας με παιδιά παρέχοντας ανέσεις υψηλού επιπέδου. Σχεδιασμένα από την ένωση δύο standard δωματίων 25 τ.μ., τα οικογενειακά δωμάτια προσφέρουν 2 ανεξάρτητα μπάνια και υπνοδωμάτια. Ήσυχα και άνετα, επιτρέπουν στους επισκέπτες να επικοινωνούν ή να διατηρήσουν την ανεξαρτησία των χώρων ανάλογα με τις επιθυμίες τους. Με δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια που εξασφαλίζουν ώρες χαλάρωσης και ησυχίας, τα κομψά οικογενειακά δωμάτια των 50 τ.μ. θα σας ενθουσιάσουν με την κομψότητα και τη λειτουργικότητά τους. Χαρακτηριστικά αποτελούν τα δύο μπάνια, τα δύο queen-size κρεβάτια και στα δύο δωμάτια, η δυνατότητα προσθήκης επιπλέον μονού κρεβατιού, οι δύο LCD TV’s, mini bar & βραστήρες. Τα Οικογενειακά Ενωμένα Δωμάτια βρίσκονται στο ισόγειο.

Οικογενειακό Ενωμένο Δωμάτιο Ισογείου με πλαϊνή Θέα προς τη Θάλασσα

3 ενήλικες ή 2 ενήλικες & 2 παιδιά / queen-size κρεβάτι / 50 τ.μ.

Πλαϊνή Θέα προς τη Θάλασσα, 50 τ.μ., δύο queen-size κρεβάτια και μονά κρεβάτια, φιλοξενούν μέχρι 6 άτομα σε δύο χωριστά υπνοδωμάτια στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου.
Τα οικογενειακά δωμάτια του ξενοδοχείου μας -ιδανικά για οικογενειακές διακοπές- είναι ευχάριστα ευρύχωρα ώστε να φιλοξενούν τις ανάγκες μίας οικογένειας με παιδιά παρέχοντας ανέσεις υψηλού επιπέδου. Σχεδιασμένα από την ένωση δύο standard δωματίων 25 τ.μ., τα οικογενειακά δωμάτια προσφέρουν 2 ανεξάρτητα μπάνια και υπνοδωμάτια. Ήσυχα και άνετα, επιτρέπουν στους επισκέπτες να επικοινωνούν ή να διατηρήσουν την ανεξαρτησία των χώρων ανάλογα με τις επιθυμίες τους. Με δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια που εξασφαλίζουν ώρες χαλάρωσης και ησυχίας, τα κομψά οικογενειακά δωμάτια των 50 τ.μ. θα σας ενθουσιάσουν με την κομψότητα και τη λειτουργικότητά τους. Χαρακτηριστικά αποτελούν τα δύο μπάνια, τα δύο queen-size κρεβάτια και στα δύο δωμάτια, η δυνατότητα προσθήκης επιπλέον μονού κρεβατιού, λευκά είδη και πετσέτες Guy Laroche, ανατομικό στρώμα για μέγιστη άνεση, μπουρνούζι και παντόφλες, δύο LCD TV’s, δωρεάν Wifi, mini bar & βραστήρες. Τα Οικογενειακά Ενωμένα Δωμάτια με πλαϊνή Θέα προς τη Θάλασσα, βρίσκονται στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου, προσφέροντας πλαϊνή θέα προς την παραλία του Αγίου Προκοπίου.

Χαρακτηριστικά Δωματίων


Χαρακτηριστικά
Όλα τα 30 Δωμάτια και Σουίτες του ξενοδοχείου έχουν δικά τους μπαλκόνια, ατομικά ελεγχόμενο aircondition, minibar, χρηματοκιβώτιο, LCD TV με δορυφορικά κανάλια. Η πρόσβαση στο WiFi παρέχεται δωρεάν σε όλους τους χώρους και τα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Λευκά Είδη
Όλα τα κρεβάτια μας φέρουν παχύ ορθοπεδικό στρώμα, κορυφαίας ποιότητας σκέπασμα και σεντόνια Guy Laroche.

Nespresso coffee machines
Σε όλα τα δωμάτια, μπορείτε να απολαύσετε ένα espresso από την -in room- καφετιέρα Nespresso. Επιλέξαμε να σας προσφέρουμε τη μοναδική Pure Origin Limited Edition, τον πρώτο παλαιωμένο καφέ Nespresso με αρωματικές νότες ξύλου, διακριτικό φρουτώδες άρωμα και βελούδινη υφή. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα στις ποικιλίες: Intenso Kazaar, Espresso Livanto και Decaf. Αν επιθυμείτε κάποια άλλη ποικιλία, παρακαλώ ενημερώστε μας πριν την άφιξή σας ώστε να την παραγγείλουμε για εσάς.

Υπηρεσίες


Για όλους τους τύπους δωματίων, παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες:

Καθημερινή Υπηρεσία Καμαριέρας | 24 h reception | Καθημερινή υπηρεσία σιδερώματος (κατόπιν ζήτησης) | Στεγνό καθάρισμα και πλύσιμο

Υπηρεσία αφύπνισης | Μετακινήσεις (κατόπιν ζήτησης) | Καθημερινή μεταφορά προς και από την παραλία (δωρεάν) | Υπηρεσία αποσκευών

Ιατρός (κατόπιν ζήτησης) | Αλλαγή πετσετών (κατόπιν ζήτησης) | Εστιατόριο 1924